Helsingin maagisin bilebändi

THE FARMERS

The Farmersin jäsenet

Lassi Silventoinen - bilebändi

Lassi SIlventoinen

Saksofoni, laulu, piano

Hääbändi tai bilebändi

Matti-Veikko Vaari

Rummut

Bändi juhliin - bilebändi

Atte Aho

Kitara

Bilebändi

Petri Söderlund

Basso, taustalaulu

The Farmers on yksi Lassin Palveluiden suosituimmista bilebändeistä.

Bändi on kvartetti ja siihen kuuluu piano, saksofoni, laulu, kitara, basso, taustalaulu ja rummut. Nimi on syntynyt luultavasti jollain keikalla heittona, kun oli nopeasti keksittävä joku nimi. Taisi olla vielä maa – ja metsätalousliiton juhlat.

Olen soittanut todella paljon eri muusikoiden kanssa, mutta näiden soittajien kanssa kaikki on todella helppoa ja ajatukset menee yhteen. Jokaisella keikalla tapahtuu musiikillisesti, tämä bändi janoaa haasteita ja nauttii vaikeiden tilanteiden ratkaisemisesta. On olemassa bändejä, jotka tulevat keikkapaikalle, kasaavat kamat, soittavat biisit ja lähtevät kotiin. Farmers tulee paikalle, ottaa yleisön, hyppää tuntemattomaan, kokeilee uusia juttuja, tekee ystäviä ja lähtee jatk…. ei kun kotiin.

The Farmers:ia saa modattua kvintetiksi, jolloin solisti pääsee irti ja saksofonia on paljon enemmän. Tällä bändillä on mahdollista soittaa ihan mitä tahansa ja tarkoitan oikeasti että ihan mitä tahansa. Bändi nauttii haasteista ja se heijastuu myös yleisöön. Meillä on olemassa myös spotify-lista, jossa kaikki kappaleet ovat ns. ”yleisö-hittejä” eli hyväksi havaittuja kappaleita erityisesti häihin / synttäreihin. Olemme tehneet listoja myös nuorille ja keski-iän rokkareille, normaalisti prosessi toimii niin että kysymme tilaajalta mahdollisimman monta toiveartistia ja muutamia toivekappaleita, jotta saamme tehtyä juhlista juuri sinulle sopivat.

Jos kiinnoistuit tästä yhtyeestä niin ota yhteyttä helposti nopealla kontaktilomakkeella. The Farmers liikkuu Lassin Palveluiden keikkapakulla ja äänentoistolaitteet löytyy tallista. Tulemme erittäin mielellämme antamaan juhliisi viimeisen silauksen! Farmereita voi kuunnella demot sivulta ja lisää näytteitä saat pyytämällä.

Varmasti tässä vaiheessa tulee mieleen kysymys, että mitä the Farmers maksaa. Voit lukea lisää hinnoittelusta blogistani tai kysyä suoraan tarjouksen. Keikkaa voi kysyä keneltä tahansa näiltä muusikoilta, mutta yleensä hoidetaan keikat Lassin Palveluiden kautta.

Seuraa Farmersia Lassin Palveluiden Instagramissa!

Tarinoita keikkareissuilta