Helsingin maagisin bilebändi

THE FARMERS

The Farmersin jäsenet

Lassi Silventoinen - bilebändi

Lassi SIlventoinen

Saksofoni, laulu, piano

Lassin palvelut rumpali

Aleksi Ylimäki

Rummut

Bändi juhliin - bilebändi

Atte Aho

Kitara

Bilebändi

Petri Söderlund

Basso, taustalaulu

The Farmers on yksi Lassin Palveluiden suosituimmista bilebändeistä.

The Farmers bilebändi on kvartetti ja siihen kuuluu piano, saksofoni, laulu, kitara, basso, taustalaulu ja rummut. Nimi on syntynyt maa- ja metsätalousliiton juhlissa, kun oli nopeasti keksittävä joku nimi. 

The Farmers:ia saa muokattua kvintetiksi, jolloin solisti pääsee irti ja saksofonia on entistä enemmän. Tällä bändillä on mahdollista soittaa ihan mitä tahansa ja tarkoitan oikeasti ihan mitä tahansa. Bändi nauttii haasteista ja se heijastuu myös yleisöön. Meillä on olemassa Spotify-lista, jossa kaikki kappaleet ovat ns. ”yleisö-hittejä” eli hyväksi havaittuja kappaleita erityisesti häihin / synttäreille. Olemme tehneet listoja myös nuorille ja keski-iän rokkareille. Yleensä prosessi toimii niin, että kysymme tilaajalta mahdollisimman monta toiveartistia ja muutamia toivekappaleita, jotta saamme tehtyä soittolistasta juuri sinulle sopivan.

Olen soittanut todella paljon eri muusikoiden kanssa, mutta näiden soittajien kanssa kaikki on todella helppoa ja ajatukset menee yhteen. Jokaisella keikalla tapahtuu musiikillisesti – tämä bändi janoaa haasteita ja nauttii vaikeiden tilanteiden ratkaisemisesta. On olemassa bändejä, jotka tulevat keikkapaikalle, kasaavat kamat, soittavat biisit ja lähtevät kotiin. Farmers tulee paikalle, ottaa yleisön, hyppää tuntemattomaan, kokeilee uusia juttuja, tekee ystäviä ja lähtee jatk…. ei kun kotiin.

Jos kiinnoistuit tästä yhtyeestä niin ota yhteyttä helposti nopealla kontaktilomakkeella. The Farmers liikkuu Lassin Palveluiden keikkapakulla ja äänentoistolaitteet löytyy tallista. Tulemme erittäin mielellämme antamaan juhliisi viimeisen silauksen! Farmereita voi kuunnella demot sivulta ja lisää näytteitä saat pyytämällä. 

Varmasti tässä vaiheessa tulee mieleen kysymys, että mitä the Farmers maksaa. Voit lukea lisää hinnoittelusta blogistani tai kysyä suoraan tarjouksen. Keikkaa voi kysyä keneltä tahansa näiltä muusikoilta, mutta yleensä hoidetaan keikat Lassin Palveluiden kautta.

Seuraa Farmersia Lassin Palveluiden Instagramissa!