Arvostelut Lassin Palvelut

Arvostelut

Lue mitä asiakkaat ovat mieltä! Meillä on eniten arvosteluja kaikista Suomen bilebändeistä ja kaikki ovat 5/5. Lue lisää suoraan Googlesta tai Facebookista! 


The Farmers soitti häissämme - kaikki häävalssista loppuillan bilebiiseihin oli aivan huippuunsa hiottua sekä juuri toiveidemme mukaista! Kaikki järjestely sujui mutkattomasti ja joustavasti. Erittäin lämmin suositus!

thumb Simo Hellgrén
7 tammikuun, 2022


Todella hyvä ja ammattitaitoinen bändi. Otti hyvin toiveemme huomioon ja sai hyvin Juhliemme vieraat tanssilattialle. Kiitos paljon!

thumb Mila Tolppanen
7 lokakuun, 2021

We got a fantastic band to our party.

thumb Kursat Inandik
7 lokakuun, 2021


Ihan mahtava bilebändi! Vauhtia riitti ja saatiin just mitä tilattiin!

thumb Anna-Elina Tikkanen
7 lokakuun, 2021


Olimme valtavan tyytyväisiä häissämme soittaneeseen bilebändiin. Yhteydenpito ja asioista sopiminen oli helppoa ja joustavaa, keikalla meno oli mieletön ja kaikki kuulosti uskomattoman hyvältä.

thumb Lilli Huhtala-Hedman
7 lokakuun, 2021


Bändi soitti häissämme ja kaikki sujui todella hienosti. Toiveitamme kuunneltiin ja muutamat erikoisohjelmanumerot olivat upeat. Voimme lämpimästi suositella.

thumb Matti Laaksonen
7 syyskuun, 2021


Bändi soitti häissämme, ja oli taitava ja mielettömän hyvä! Toiveitamme kuunneltiin ja tanssilattia täyttyi. Ehdottomasti suosittelen.

thumb Anni Simola
7 syyskuun, 2021


Lassi esiintyi häissämme 7.8.21 Kalastajatorpalla Merisalissa, ja olimme todella tyytyväisiä Lassin työskentelyyn ja meininkiin! Soitto kuulosti erinomaiselta ja tunnelma oli katossa! 🙌

thumb Annika Mattila
7 syyskuun, 2021


Parempaa bändiä ei olisi voinut toivoa omiin häihin. Toiveemme huomioitiin ja bändi laittoi herkkien valssien jälkeen bileet pystyyn! Suosittelen ehdottomasti.

thumb Jerry Ryhänen
7 elokuun, 2021