Bilebändi Helsinki

Lassin Palveluiden myydyin kokoonpano on nelihenkinen bilebändi (The Farmers), johon kuuluu piano, laulu, saksofoni, kitara, basso, taustalaulu ja rummut. Yhtyeellä on olemassa lista hyväksi havaituista kappaleista, mutta yleensä pyydämme asiakkaalta mahdollisimman paljon lempiartisteja ja teemme settilistan sen mukaan. Yhtyeeltä taipuu myös serenadit (mieskvartetti), cocktail-musiikki saksofonilla ja lisäksi viuluteokset.
Nea Maria Törmänen
Nea Maria Törmänen
Read More
Lassin Palveluilta saimme järjestömme vuosijuhliin mahtavan bändin, jonka setit olivat juuri tilanteeseen sopivia ja toiveiden mukaisia. Bändillä ja sitä myötä tanssilattialla oli aivan loistava meininki ja bändi antoi mahtavan lopetuksen juhlalle ja jätti kaikille upean fiiliksen. Myös ennen juhlia kaikki hoitui helposti ja mutkattomasti. Palkkaan ehdottomasti tämän bändin uudestaan ja voin suuresti suositella kaikille muillekin.
Miia Järvinen
Miia Järvinen
Read More
Lassi bändeineen soitti firmamme kesäjuhlissa, ja oli kyllä aivan nappivalinta! Yhteistyö pelasi loistavasti, ja saimme juuri sitä mitä tilasimme. Juhlakansa laittoi kroppaa peliin tanssilattialla, niin oli osuvaa settiä! Huikean taitava porukka, ja saksofoni oli erittäin tykätty lisä kokonaisuuteen. Joka suunnalta kuulin kehuja bändistä jälkikäteenkin, ja voisin ehdottomasti suositella heitä kemuihin kuin kemuihin. Teitte meidän kesäjuhlat!
Eila Repo
Eila Repo
Read More
Todella ammattitaitoisesti hoidettu keikka, juuri sopiva kokoonpano. Laaja ohjelmisto, joka esitettiin tunteella. Monen kappaleen alkuperäisversio jäi kakkoseksi tämän kokoonpanon esitykselle, lisäksi homma hoidettiin todella joustavasti, siirtyen kädenkäänteesä sisältä ulos. Lämmin suositus näille kavereille.
Tony Ahlfors
Tony Ahlfors
Read More
Lassin bändi oli soittamassa häissämme ja he vetivät kyllä huikeasti. Bändin kanssa viestittely sujui mutkattomasti ja he toteuttivat myös mm. ruotsinkieliset toiveet erinomaisesti. Kaikenkaikkiaan huippu keikka, voimme suositella!

Asiakkaan on helpompi uskoa toista asiakasta, joten panostamme verifioituihin Google-arvosteluihin. 5-tähden arvosteluja meillä on jo yli 100 kappaletta.

Suomen paras bilebändi?

Tammikuussa 2023 myimme Helsingin Savoy-teatterin loppuun eturivin muusikoista koostuvalla yhtyeellä. Videolla esiintyvät ammattimuusikot soittavat myös Suomen huippuartistien bändeissä. Lassin Palveluista saat aina ammattilaisista koostuvan bändin järkevään hintaan. Nelihenkisessä The Farmers yhtyeessä soittimina on mm. saksofoni, piano, laulu, kitara, basso, taustalaulu ja rummut. The Farmersin saa myös 5-henkisenä, jolloin saksofonia kuullaan entistä enemmän! Videon ääntä ei ole editoitu jälkeenpäin vaan kyseessä on studio-live.

Yhteistyökumppaneita Lassin Palveluilla on paljon! Alla löytyy näistä tunnetuimpia. Teemme bilebändikeikkoja myös yksityishenkilöille.

Mitä bilebändi maksaa?

Ammattimuusikko saa tällä hetkellä keikasta n. 350e. Jos kyseessä on esimerkiksi nelihenkinen yhtye on hinta n. 1400e + kulut. Hintaan vaikuttaa myös päivän arvokkuus (lauantai vs. perjantai), yhteydenottoajankohta ja sijainti. Laita rohkeasti viestiä niin löydämme varmasti sinulle sopivan yhtyeen! Jos The Farmers on jo keikalla niin voin suositella toista ammattilaisista koostuvaa yhtyettä – tällä hetkellä nelihenkisiä kokoonpanoja on myynnissä yhteensä 4 kappaletta. Videolla The Farmers viihdyttää satapäistä yleisöä opiskelijajuhlissa.

Minkälaista ohjelmistoa teillä on?

Kysymme asiakkaalta aina lempiartisteja ja -kappaleita, jotta voimme tehdä tilaisuuteen täydellisesti sopivan soittolistan. Tämän lisäksi olemme kasanneet hyväksihavaittujen kappaleiden listan, jonka voit nähdä liitteenä. 

Milloin roudaus tapahtuu ja mikä on raideri?

Pääkaupunkiseudulla voimme roudata ennen juhlien alkua, mutta pidemmillä keikkareissuilla roudaus tapahtuu yleensä kaksi tuntia ennen ensimmäistä settiä. Ruokailu olisi hyvä olla tuntia ennen ensimmäistä settiä erillisessä tilassa bäkkärillä. Raiderista voit lukea lisää alta, mutta lyhykäisyydessään se tarkoittaa kirjoittamatonta sopimusta, jossa keskitytään bändin huomioon ottamiseen ja viihtyvyyden lisäämiseen.

Maksatteko teostot?

Yksityiskeikoilla teostomaksuja ei tarvitse maksaa ja julkisella keikalla neuvottelemme tilaajan kanssa siitä, kuka maksaa teostot. Julkisesta keikasta tehdään aina molempien osapuolten hyväksymä sopimus. Tarkennuksena vielä eli esimerkiksi hääkeikoista teostoja ei tarviste maksaa. Meille ammattimusiikoille teostojen maksaminen on tärkeä asia, sillä monet meistä kirjoittavat omia kappaleitaan ja osa tuloista saattaa tulla sitä kautta.

Onko The Farmers bilebändi vapaana?

Vuonna 2023 keikkoja tehtiin n. 60 kappaletta ja Lassin Palveluiden liikevaihto oli n. 200 000e. Voit tarkistaa oman päiväsi keikkakalenterista, jota pyrimme päivittämään mahdollisimman useasti. Jos The Farmers on jo keikalla, laita rohkeasti viestiä niin keskustellaan korvaavasta vaihtoehdosta. Tällä hetkellä myynnissä on neljä huippuluokan bilebändiä. 

Videolla The Farmers musisoi vihkitilaisuudessa kokoonpanolla akustinen kitara ja saksofoni. 

Listalla olevia muusikoita

Lassi Silventoinen - bilebändi

Lassi Silventoinen

Lassi on Sibelius-Akatemiasta valmistunut saksofonisti-laulaja. Nelihenkisessä kokoonpanossa hän soittaa myös pianoa. Lassi vaikuttaa myös muissa yhtyeissä ja näistä merkittävimpiä ovat mm. Timo Brassband, Boston Promenade (solisti) ja Talouskvartetti.

Lassin palvelut rumpali

Aleksi Ylimäki

Aleksi on se nopein rumpali. Jos hänelle antaa yhdenkään tahdin tilaa soittaa fillejä niin yksikään 16-osa ei jää ilman huomiota. Metropolialta valmistunut, oman rumpukirjan tuottanut mestari ei jätä ketään kylmäksi keikkatilanteessa. Aleksi soittaa mm. Portion Boyssa, Boston Promenadessa ja Timo Brassband yhtyeessä.

Bilebändi

Petri Söderlund

Petri on luotettava ja erittäin nöyrä basisti-laulaja. Tämä The Farmersissa eniten keikkoja tehnyt unelmien vävypoika toimii solistin roolissa myös Boston Promenade -yhtyeessä. Petri tuuraa myös monissa Suomen kuuluisimpien artistien bändeissä. Jos satut kuulemaan tulevaisuudessa hunajaisen äänen radiosta se luultavasti on tämä mies.

Bändi juhliin - bilebändi

Atte Aho

Atte on aivan uskomaton kitaristi ja hänet voi nähdä käytännössä kaikkien Suomen artistien kokoonpanoissa tuuraamassa. Mies ei halua tehdä itsestään numeroa, mutta hänen oma levynsä on saanut lukuisia hehkuttavia arvosteluja ympäri eurooppaa. Atte on esiintynyt mm. Battle Beastin Euroopan kiertueella, Anna Abreun, Robinin ja Maija Vilkkumaan bändeissä.

The Farmers

Olen soittanut paljon eri soittajien kanssa, mutta näiden muusikoiden kanssa kaikki on todella helppoa ja ajatukset ovat yhtä. Jokaisella keikalla tapahtuu asioita, joita ei voi mitenkään ennustaa etukäteen. The Farmers janoaa haasteita ja nauttii vaikeiden tilanteiden ratkaisemisesta. On olemassa yhtyeitä, jotka tulevat keikkapaikalle, kasaavat kamat, soittavat biisit ja lähtevät kotiin. The Farmers tulee paikalle, ottaa yleisön, hyppää tuntemattomaan, kokeilee uusia juttuja, tekee ystäviä ja lähtee jatk…. ei kun kotiin.

The Farmers taipuu myös kvintetiksi, jolloin saksofonisti-laulaja pääsee irti. Tällä bändillä on mahdollista soittaa ihan mitä tahansa ja tarkoitan oikeasti ihan mitä tahansa. Bändi nauttii haasteista ja se heijastuu myös yleisöön. Meillä on olemassa myös spotify-lista, jossa kaikki kappaleet ovat hyväksi havaittuja erityisesti häihin tai synttäreihin. Jotta saamme tehtyä juhlistanne teidän näköiset, pyydämme paljon lempiartisteja ja kokoamme listan sen perusteella. Yleensä toiveet on hyvä lähettää 1kk ennen juhlia, jotta bändille jää aikaa harjoitella.

Ota rohkeasti yhteyttä!