Bilebändi Helsinki

Lassin Palveluiden myydyin kokoonpano on nelihenkinen bilebändi (The Farmers), johon kuuluu piano, laulu, saksofoni, kitara, basso, taustalaulu ja rummut. Yhtyeellä on olemassa lista hyväksi havaituista kappaleista, mutta yleensä pyydämme asiakkaalta mahdollisimman paljon lempiartisteja ja teemme settilistan sen mukaan. Yhtyeeltä taipuu myös serenadit (mieskvartetti), cocktail-musiikki saksofonilla ja lisäksi viuluteokset.

The Farmers

Olen soittanut paljon eri soittajien kanssa, mutta näiden muusikoiden kanssa kaikki on todella helppoa ja ajatukset ovat yhtä. Jokaisella keikalla tapahtuu asioita, joita ei voi mitenkään ennustaa etukäteen. Harva asia on sovittu ennalta ja juuri tämän takia bändistä huokuva energia tarttuu yleisöön ja kaikki nauttivat. The Farmers janoaa haasteita ja nauttii vaikeiden tilanteiden ratkaisemisesta. On olemassa yhtyeitä, jotka tulevat keikkapaikalle, kasaavat kamat, soittavat biisit ja lähtevät kotiin. The Farmers tulee paikalle, ottaa yleisön, hyppää tuntemattomaan, kokeilee uusia juttuja, tekee ystäviä ja lähtee jatk…. ei kun kotiin.

The Farmers taipuu myös kvintetiksi, jolloin saksofonisti-laulaja pääsee irti. Tällä bändillä on mahdollista soittaa ihan mitä tahansa ja tarkoitan oikeasti että ihan mitä tahansa. Bändi nauttii haasteista ja se heijastuu myös yleisöön. Meillä on olemassa myös spotify-lista, jossa kaikki kappaleet ovat hyväksi havaittuja erityisesti häihin tai synttäreihin. Jotta saamme tehtyä juhlistanne teidän näköiset, pyydämme paljon lempiartisteja ja kokoamme listan sen perusteella. Yleensä toiveet on hyvä lähettää 1kk ennen juhlia, jotta bändille jää aikaa harjoitella.

Muusikot

Lassi Silventoinen - bilebändi

Lassi Silventoinen

Laulu, piano, saksofoni

Lassi on Musiikin kandidaatti Sibelius-Akatemiasta ja sen lisäkis että hän pyörittää Lassin Palveluita niin hän on loistava viihdyttäjä lavalla. Bileet ovat loistavat paikasta riippumatta.

Bilebändi

Petri Söderlund

Basso, taustalaulu

Petri opiskelee Metropolialla laulua ja basson soittoa. Jos Lassi pääsee korkealle niin Petri pääsee aina korkeammalle. Meidän basistillamme on aina puku päällä.

Bändi juhliin - bilebändi

Atte Aho

Kitara

Atte opiskelee Metropolialla ja on mukana monissa eri yhtyeissä ympäri Helsinkiä. Hän vastaa räjäyttävistä ja toisinaan hämmentävistä kitarasooloista ja on todella mukava tyyppi. 

Hääbändi tai bilebändi

Matti-Veikko Vaari

Rummut

Matti-Veikko ”Masa” on Musiikin kandidaatti Sibelius-Akatemiasta. Hän soittaa rumpuja, pianoa ja viulua. Oikestaan ei ole montaa soitinta, jota hän ei pystyisi soittamaan. Masa on aina iloinen ja rakastaa nauramista.

Jos kiinnoistuit tästä yhtyeestä niin ota yhteyttä helposti nopealla kontaktilomakkeella. The Farmers liikkuu lähinnä pääkaupunkiseudulla Lassin Palveluiden keikkapakulla ja äänentoistolaitteet löytyy tallista. Tulemme erittäin mielellämme antamaan juhliisi viimeisen silauksen! Farmereita voi kuunnella demot sivulta ja lisää videoita löytyy youtubesta.