Lassi Silventoinen

Muusikko

Bilebändi häihin Lassin Palvelut

Meriitit

2020

Musiikin Maisteri Sibelius-Akatemia

2018

Ukko.fi menestyjätarina

2017

Musiikin kandidaatti Sibelius-Akatemia

2013 - 2015

Valmistuminen Muusikoksi Pop & Jazz Konservatorio

2011

X-factor ryhmäosion voitto, Lauluyhtye Enchantin kanssa

Musiikillinen osaaminen

Olen soittanut saksofonia ala-asteesta lähtien. Ensin aloitin klassisella puolella ja siiten siirryin pop & jazz maalimaan. Soitan nykyisin tenoria Boston Promenade Bigbandissä ja alttoa Timo Brassbandissä. Saksofonistina teen keikkoja yleensä pianistin kanssa tai yksin. Esimerkkinä Finlandia-talo, jossa soitin tapahtuman alussa oven suussa, kun asiakkaat saapuvat sisään. Myös bilekeikoilla kuullaan fonisooloja.

Säestän itseäni hyvin pianolla ja teen paljon tunnelmallisia trubaduurikeikkoja pianon kanssa. Viimeisin oli Lahdessa Suomen parhaassa ravintolassa Roux:ssa.

Olen tehnyt muutamia trubakeikkoja kitaran kanssa. Pyrin kuitenkin tekemään trubaduurikeikat pianon kanssa. 

Laulan monissa kokoonpanoissa, joista merkittävimmät ovat Musta lammas popkuoro ja Enchant-lauluyhtye. Lisäksi bilekeikoilla toimin solistina.

Koulutus

2012 - 2020

Sibelius-Akatemia

2011- 2013

Pop & Jazz Konservatorio

2008-2011

Tiirimaan Musiikkilukio

2001-2010

Lahden Konservatorio

Lyhyesti

Olen 32-vuotias musiikin maisteri, joka elättää itsensä musiikilla ja keikkamyynnilllä. Teen viikonloppuisin keikkaa ja arkisin opetan saksofoninsoittoa ja laulamista. Löydät opetussivuni ja blogini täältä. Olen ollut yrittäjä jo pitkään, mutta vasta keväällä 2017 päätin muuttaa toiminimeni osakeyhtiöksi. Suvussani on paljon yrittäjiä ja vaikka yritin taistella vastaan, veri veti kovasti veroilmoitusten ja keikkamyynnin pariin. Ensimmäisenä kesänä keikkoja oli harvakseltaan, mutta puskaradio toimi ja kesällä 2018 ei sitten vapaita viikonloppuja ollutkaan. Nautin keikkailusta ja yleisön viihdyttämisestä. Monesti on tultu kehumaan sanoin: ”paras bilebändi mitä oon ikinä nähnyt, niin lahjakkaita ja aivan kreisi meininki!!”. Lisää arvosteluja voit lukea arvostelut-sivulta!