Hääbändi Helsinki

Yksi Lassin Palveluiden (Etusivu) suosituimmista hääbändeistä on The Farmers! Bändissä on neljä jäsentä soittiminaan saksofoni, kitara, basso, taustalaulu, piano, leadlaulu ja rummut. Farmers on Lassin Palveluiden myydyin kokoonpano sillä tällä samalla bändillä onnistuu sekä tunnelmallinen cocktail-musiikki että hullu rocköveri. Farmers teki viime vuonna 60 keikkaa ja sai googleen pelkkiä 5/5 arvosteluja.

The Farmers

Olen soittanut todella paljon eri muusikoiden kanssa, mutta näiden eturivin muusikoiden kanssa musiikin tekeminen on helppoa ja ajatukset toimivat samalla tavalla. Jokaisella keikalla tapahtuu musiikillisesti, tämä bändi janoaa haasteita ja nauttii vaikeiden tilanteiden ratkaisemisesta. On olemassa bändejä, jotka tulevat keikkapaikalle, kasaavat kamat, soittavat biisit ja lähtevät kotiin. Farmers tulee paikalle, ottaa yleisön, hyppää tuntemattomaan, kokeilee uusia juttuja, tekee ystäviä ja lähtee jatk…. ei kun kotiin.

The Farmers:ia saa muokattua kvintetiksi, jolloin solisti pääsee irti ja saksofonia on paljon enemmän. Tällä bändillä on mahdollista soittaa ihan mitä tahansa ja tarkoitan oikeasti että ihan mitä tahansa. Bändi nauttii haasteista ja se heijastuu myös yleisöön. Meillä on olemassa myös spotify-lista, jossa kaikki kappaleet ovat ns. “yleisö-hittejä” eli hyväksi havaittuja kappaleita erityisesti häihin / synttäreihin. Olemme tehneet listoja myös nuorille ja keski-iän rokkareille, normaalisti prosessi toimii niin että kysymme tilaajalta mahdollisimman monta toiveartistia ja muutamia toivekappaleita, jotta saamme tehtyä juhlista juuri sinulle sopivat.

Muusikot

Lassi Silventoinen - bilebändi

Lassi Silventoinen

Laulu, piano, saksofoni

Lassi on Musiikin kandidaatti Sibelius-Akatemiasta ja sen lisäkis että hän pyörittää Lassin Palveluita niin hän on loistava viihdyttäjä lavalla. Bileet ovat loistavat paikasta riippumatta.

Bilebändi

Petri Söderlund

Basso, taustalaulu

Petri opiskelee Metropolialla laulua ja basson soittoa. Jos Lassi pääsee korkealle niin Petri pääsee aina korkeammalle. Meidän basistillamme on aina puku päällä.

Bändi juhliin - bilebändi

Atte Aho

Kitara

Atte opiskelee Metropolialla ja on mukana monissa eri yhtyeissä ympäri Helsinkiä. Hän vastaa räjäyttävistä ja toisinaan hämmentävistä kitarasooloista ja on todella mukava tyyppi. 

Hääbändi tai bilebändi

Matti-Veikko Vaari

Rummut

Matti-Veikko ”Masa” on Musiikin kandidaatti Sibelius-Akatemiasta. Hän soittaa rumpuja, pianoa ja viulua. Oikestaan ei ole montaa soitinta, jota hän ei pystyisi soittamaan. Masa on aina iloinen ja rakastaa nauramista.

Jos kiinnoistuit tästä yhtyeestä niin ota yhteyttä helposti nopealla kontaktilomakkeella. Lauluyhtye Farmers omistaa äänentoistolaitteet ja liikkuu Lassin Palveluiden keikkapakulla. Tulemme erittäin mielellämme antamaan juhliisi viimeisen silauksen! Farmereita voi kuunnella sivulta demot ja lisää materiaalia saat, kun lähetät mulle sähköpostia! YouTubesta löytyy myös video, jossa neljän hengen bändillä viihdytämme yleisöä!