helsinki laulu

Lauluyhtye Helsinki - Talouskvartetti on erittäin viihdyttävä ja yllätyksellinen lisä tapahtumaasi!

Minkälainen on Talouskvartetin keikka?

Tyypillinen keikka Talouskvartetille on akustinen pienen tilan yllätyskeikka. Keikalla lauletaan muutama kappale ja sen jälkeen Talouskvartetti kiittää ja lähtee eteenpäin. Talouskvartetin voi tilata toki myös pidemmälle keikalle ja äänentoiston kanssa ja yleisö varmasti viihtyy silloinkin varmasti!

Mitä ohjelmistoa Talouskvartetti esittää?

Talouskvartetti esittää humoristisesti kaikkea mahdollista. Pääasiallinen ohjelmisto on kuitenkin serenadeja ja omia hauskoja sävellyksiä. Kappaleet käsittelevät jokaiselle tuttuja aiheita: juhliminen ja parisuhteet. Talouskvartetilta voi ja pitää toivoa kaikkea ja tämän lisäksi talouskvartetti voi säveltää haluamasi tekstin tai lauseen ja esittää sen!

Miten Talouskvartetti ei ole tyypillinen helsinkiläinen lauluyhtye?

Talouskvartetilla on humoristinen ote ja mahdollisuus säveltää haluamasi teksti tai lause kappaleeksi. Tämän lisäksi lauluyhtye koostuu hymyilevistä ja viihdyttävistä nuorista miehistä.

Mitä Talouskvartetti maksaa?

Akustinen yllätyskeikka on todella edullinen, sillä roudausta ei ole ja äänentoistoa ei tarvita. Helppoa ja kivaa! Tämän lisäksi jos yllätyskeikka on viikolla tai muina aikoina kuin lauantai-iltana niin tämä laskee myös esiintymisen hintaa. Lähtökohtaisesti puhutaan 300e / laulaja, tämä hinta tarkistetaan kuitenkin tapauskohtaisesti! Ota rohkeasti yhteyttä Lassiin täältä!

Ketä Talouskvartettiin kuuluu?

Talouskvartetti koostuu Sibelius-Akatemiasta valmistuneista ammattilaisista.


Lassi Silventoinen on  muusikin maisteri, taloushallinnon ammattilainen ja Lassin Palvelut Oy:n toimitusjohtaja. Baritonitontin lisäksi hän soittaa saksofonia ja pianoa.

Antti Saari on  musiikin  kandidaatti ja matalimpien äänten lisäksi hän säveltää omaa musiikkia, soittaa lukuisia soittimia ja tuottaa eri artistien kappaleita.

Sami Arvonen on musiikin kandidaatti, joka toisen tenoripaikan lisäksi laulaa myös  Clubhouse Quartetissa. Laulamisen lisäksi Sami on todella taitava basisti.

Veli-Pekka Vaari on A-tutkinnon pop-jazz laulusta  huippuarvosanoin suorittanut musiikin maisteri. Tämä heleä-ääninen tenori taitaa myös  viulun- ja pianonsoiton.